Waarom?

Sociaal ondernemen WERKT! is een campagne van WerkgeversServicepunt FactorWerk Stedendriehoek + NoordWest Veluwe. Het is in het leven geroepen om bedrijven uit te lichten die zich inspannen om mensen uit de doelgroep afstand tot de arbeidsmarkt, jonge talenten die een leer-, werk- of stage-ervaring nodig hebben of zich anderszins inspannen om conform SROI manieren te werken een extra zichtbaarheid te geven.

Vanuit ondernemersverenigingen, UWV, gemeentelijke overheden en sociale werkvoorziening partners zijn we ontzettend trots op die bedrijven die hier aandacht voor hebben. Daarom willen we deze bedrijven uitlichten op de Wall of Fame en start van de maand van 1000 voorbeelden. 1 november 2021 Om ze te bedanken voor hun inspanningen én als inspiratie voor anderen ondernemers. Drempels weghalen en ervaringen delen. Samen maken we meer impact.

kandidaten

sociaal ondernemers

Matches

% liefde

Wat?

De Wall of Fame is een plek op deze website waar je met jouw bedrijf zichtbaar wordt. Er komt een fotograaf langs en we zullen een podcast met je opnemen over sociaal ondernemerschap in jouw bedrijf en jouw drijfveren. Maar ook de lessons learned en wat je anderen wilt meegeven. Dit gebruiken we, FactorWerk, in de (sociale) media om jou en de campagne ‘Sociaal ondernemen WERKT!’ te promoten en anderen te inspireren.

Op 1 november 2021 was er een feestelijk (live) event waar we de DIAMANT per categorie bekend maakten. 

 

 

 

 

 

De campagne
Sociaalondernemen-werkt.nl
in powered by
WerkgeversServicePunt FactorWerk

hallo@sociaalondernemen-werkt.nl