Dat we zoveel aandacht geven aan bedrijven om te laten zien wat sociaal ondernemen betekent vindt Vincent de Graaf, meewerkend directeur van Refurn B.V. mooi. Toch zou liever minder praten en meer doen
Hij vertelt bevlogen over zijn bedrijf, de medewerkers en de #kansen die het hen geeft om gewoon in de samenleving te functioneren. Frits Riesebos van Werkbedrijf Lucrato legt daarbij uit hoe SROI (*) werkt en de rol van hemzelf en zijn collega’s. 

(*) Met Social return wordt het aandeel van een bedrijf in sociaal ondernemerschap bedoeld. SROI (social return on investment) is de rekenmethode die wordt gebruikt om het sociaal rendement van een organisatie uit te rekenen.

In de podcast hoort u  Martine Witteveen in gesprek met Vincent de Graaf meewerkend directeur en Frits Riesenbos van Lucrato Apeldooro

In de podcast hoort u Vincent de Graaf meewerkend directeur en Frits Riesenbos van Lucrato Apeldoorn.