Ze dachten dat ze contact hadden met een uitzendbureau en tot hun verrassing was de match nog beter met Gelre Werkt!

Headlam is een groothandel met een aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen, waar service, creativiteit en #inclusiviteit kernwaarden zijn die zij hoog in het vaandel hebben staan. In de Gemeente Zutphen beschikken zij over een magazijnruimte van ruim 5.000 m² waar met de meest geavanceerde snij- en verpakkingsmachines wordt gewerkt.

Tot volle tevredenheid hebben ze verschillende talenten in dienst die perfect in hun teams passen. “Het vraagt soms wat extra om ze te begeleiden ” vertelt Jeroen de magazijnmanager “Maar het levert nog meer op. Gemotiveerde medewerkers die boven zichzelf uitstijgen. Hoe mooi is dat?”

In de podcast hoort u Martine Witteveen in gesprek met hoort u Dennis Spiegelenberg commercieel manager binnendienst, Jeroen den Ouden magazijnmanager samen met hun accountmanager Rob Enzerink van GelreWerkt!.