Happy Tosti is een keten van franchisenemers met name in het westen van het land. Het is ontstaan vanuit maatschappelijk ondernemen en core business is mensen een kans op werk te geven. Deze kans op werk gaat een op een met het succesvol ondernemen. Roel van der Vegt is Happy Tosti in Gemeente Deventer gestart omdat deze visie hem aansprak. En als je hem in zijn zaak ziet had hij geen betere keuze kunnen maken. Trots op hoe deze horeca zaak ook de corona periode heeft doorgemaakt, de mensen hun werk en dagstructuur heeft kunnen geven. Iedere klant gaat hier met een lach weer weg, gastvrijheid is de basis. Kundig en vriendelijk personeel met een horeca hart. In de categorie Allround zien we Happy Tosti op de Wall of Fame 

In de podcast hoort u Martine Witteveen in gesprek met Roel van der VegtAngelique Ifle accountmanager UWV Werkgeversdienstverlening, Stedendriehoek en NW Veluwe

https://lnkd.in/gPiF7VGx