spIJS is een maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat bij ons deels mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen met bijzondere kwaliteiten, ieder met een eigen verhaal.
Samen gaan we op zoek naar onze talenten en hoe we die in kunnen zetten om overal steeds een beetje beter, handiger of vertrouwder in te worden.

Judith Ottema is een rasechte Hagenese die 3 jaar geleden naar de arbeidregio van WerkgeversServicepunt FactorWerk erhuisde en in Warnsveld spIJS starte. Een horeca ondernemer was ze nog niet. Werkzaam op de hogeschool in het onderwijs wist ze vanuit theorie en praktijk onderzoek álles over SROI, mvo en social entrepeneurship. Deze theorie bracht ze in de praktijk. spIJS is het hart van Warnsveld een huiskamer voor velen. Een warm bad van aandacht. Voor zowel alle medewerkers, kandidaten als klanten. Kandidaten met vele verschillende achtergronden zijn er aan het werk. Samenwerken is haar motto. In de podcast hoor je een van haar medewerkers die mooie ambities voor zijn loopbaan uitspreekt. Judith legt uit waar haar drijfveren vandaan komen en hoe ze samen met scholen, werkbegeleiders en ggz de wereld wil verbeteren en er plek is voor iedereen. 

Het team van spIJS bestaat grotendeels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar waar anderen soms stoppen, gaan wij met elkaar de uitdaging aan om op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en talenten. We bieden hiervoor de erkenning en de ruimte die nodig is om te blijven groeien

Alle werknemers in spIJS worden begeleid door ervaren trajectbegeleiders. Met elkaar vormen wij één team dat er naar streeft om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

spIJS is een maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat we een bedrijf zijn waarin commercie en zorg hand in hand gaan.