Qleaning -Categorie Inspirerend

Bij sommige mensen ga je een tandje verder dan normaal. Anajah Quentin vertelt openhartig en uitgebreid over een werknemer die hij een kans gaf binnen zijn bedrijf en waar hij veel van leerde. Want mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in je bedrijf een kans geven betekent ook de nodige uitdagingen voor je andere medewerkers en voor je eigen rol. Maar Anajah leerde dat je soms niet alles bereikt waar je zo op hoopt en iemand gunt. Een inspirerend verhaal van een ondernemer die de extra mijl liep en zichzelf hierin tegenkwam. Succes betekent soms ook loslaten en andere zaken voor je werknemer organiseren dan werk.

Zou hij het zo weer doen? Zonder twijfel zegt hij ja! Want kansen gun je iedereen.

In de podcast hoor je Anajah Quentin van Qleaning.

www.qleaning.nl

https://soundcloud.com/factorwerk-communicatie/4-sociaal-ondernemen-werkt-in-gesprek-met-qleaning-deventer