Ik maak het werk passend zodat de mensen gewoon mee kunnen doen binnen ons bedrijf, dat vind ik niet meer dan gewoon’. Dit zorgt er wel eens voor dat je aan andere medewerkers wat uit moet leggen, maar het levert zoveel voldoening op om mensen een kans te geven om normaal te werken. De ogen van Bennie Nijmeijer beginnen te stralen als hij dit vertelt. Het is niet altijd makkelijk in een hectisch bedrijf, wat een supermarkt toch is. Dat geeft hij ook toe. Maar Boni heeft in alle supermarkten mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken en ze horen gewoon bij het team. Het is de balans tussen zakelijk en sociaal. Het liefst geeft hij iedereen een plek. De afstemming en samenwerking met jobcoach en accountmanager is daarom ook echt van meerwaarde. Samenwerken om mensen een duurzame kans te geven. En sommige medewerkers werken er inmiddels alweer 7 jaar!

In de podcast hoort u Bennie Nijmeijer filiaalmanager en Machalina van Dijk accountmanager van Intervens. 

www.bonisupermarkt.nl