Categorie Allround

Een allround bedrijf in de logistiek en waar het in Putten gaat over de verzorging van uw auto. Vele medewerkers zorgen dat auto’s weer in optimale staat het bedrijf verlaten. Een bedrijf met een sociaal hart. Jolanda van den Brink is er Operationeel manager. Er is een platte organisatiestructuur zoals zij het noemt. Marco Top is autopoetser en werkt sinds ruim een jaar bij Fleetforce Koopman. Hij vertelt in de podcast over zijn uitdagingen en kansen die hij krijgt. Hoe hij een plek heeft binnen het bedrijf. Een trotse lach komt op zijn gezicht als hij het over het bedrijf en zijn werk heeft. Hij heeft hier echt zijn plek gevonden. Een innemend verhaal over hoe een bedrijf kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wat het aan positieve impact heeft op het leven van de werknemer.

In de podcast hoort u Jolanda van den Brink operationeel manager en Marco Top autopoetser.