Categorie allround

De hele familie van der Horst werkt in het bedrijf. Met Ans en partner aan het roer. In de pakketservice is het een bloeiende intensieve business. OTW service Ermelo is met maar liefs 80% gegroeid in de corona tijd. Dat betekende dat er vele handen meer nodig waren. Ze hebben personeel van andere bedrijven gedetacheerd gekregen om zo bijvoorbeeld kappers tijdelijk werk te geven. Win-win zegt Ans, kappers konden overleven en wij hadden personeel. De afgelopen jaren hebben ze vele statushouders een kans gegeven, sommigen zelfs naar een zelfstandig ondernemerschap begeleid ism de accountmanager van de gemeente Putten. Arjan de Graaf, de accountmanager vertelt vol trots dat als hij het bedrijf binnenkomst door vele medewerkers begroet wordt. Zovelen die hij hier heeft kunnen plaatsen en daardoor een kans op een vaste baan. Met recht een bedrijf met een creatief en sociaal hart waar ze altijd iedereen een kans gunnen. Want zoals Ans zegt ‘dat doet toch iedereen?’.

In de podcast hoort u Ans en Jacco van der Horst, moeder en zoon, samen met Arjan de Graaf accountmanager bij de gemeente Putten.  

www.otwservice.nl