Voor de campagne Sociaal ondernemen WERKT! Gaan we bedrijven bezoeken die op de Wall of Fame komen. We willen ze graag beter leren kennen en zo ook kennis delen. Daarom gaan we in de podcast in gesprek met de mensen die de talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven.

Vorige week namen we de eerste podcast op bij Koopman Fleetforce in Putten. Een bedrijf die zich al een heel aantal jaren inzet voor deze doelgroep.

We spraken met Jolanda van den Brink operationeel manager en Marco Top, autopoetser en onderweg naar een mooie loopbaan binnen het bedrijf.

Zij vertelden over het waarom en hoe van het bedrijf om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. En ook Marco wist goed te verwoorden wat het werken hem brengt aan kansen en uitdagingen! Ook vertelden ze uitgebreid over de waarde van de jobcoach en accountmanager, de korte lijnen met de Inclusief groep zijn voor dit bedrijf van grote waarde.

Begin september komt de podcast live!

Martine Witteman in gesprek met Jolanda van den Brink operationeel manager en Marco Top, autopoetser en onderweg naar een mooie loopbaan binnen het bedrijf.