Wat een avond!

De start van de Maand van de #1000voorbeelden in de arbeidsregio van WerkgeversServicepunt FactorWerk I Stedendriehoek I Noordwest Veluwe.

#DIAMANTEN van de campagne #SociaalOndernemenWERKT!  Met dank aan onze sociaal ondernemers en de charmante Martine Witteveen

Tijdens het feestelijke Rode Loper event zijn vanavond 16 ondernemers van de Wall of Fame in de spotlights gezet. In 3 categorien zijn ze uitgelicht. Namelijk #Nieuwkomer, #Allround en #Inspirerend.

Per categorie is er door de jury een bedrijf gekozen om extra aandacht aan te geven. Wegens opvallende mogelijkheden, inventiviteit en eigenheid.

De Diamant in de categorie NIEUWKOMER gaat naar : Drs. Ertaç Konyalı initiatiefnemer van project Switch van de Belastingdienst Apeldoorn!

De Diamant in de categorie Allround gaat naar: Vincent de graaf meewerkend directeur bij ReFurn uit Apeldoorn

De Diamant in de categorie Inspirerend naar: horeca ondernemer judith ottema van spIJS uit Warnsveld

Trots zijn wij op alle ondernemers in de regio en nog extra trots op deze mooie Diamanten ondernemers. Dat zij een mooi voorbeeld zijn en geven aan alle ondernemers die nog twijfelen of werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hen past.

Luister de podcasts met deze en andere ondernemers. 

#SociaalOndernemenWerkt! is een campagne van WerkgeversServicepunt FactorWerk I Stedendriehoek I Noordwest Veluwe als start van de maand van #1000voorbeelden #doeagenda #WSP #Sociaalondernemen #inclusievearbeidsmarkt #demenscentraal

Voor de campagne Sociaal ondernemen WERKT! Bezochten we sociaal ondernemers  uit de Stedendriehoek en Noordwest Veluwe.  We gaan  in de podcast in gesprek met de mensen die de talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven.

Deze sociaal ondernemers werden 1 november in het zonnetje gezet in Deventer. De presentatie was in handen van Martine Witteveen.